تازه ها

پربیننده ترین

1396-10-21 10:04
کد مطلب: 74336
پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل گفت : نباید در استفاده از جوش شیرین زیاده روی کرد چون باعث استفراغ و کم اشتهایی در فرد شده و در دراز مدت مانع جذب ویتامین ها به بدن می شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما،زلیخا صادقی پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل در گفتگو با  بانوی کوثر، گفت: امروزه  همه می دانیم برای تهیه یک غذای خوشمزه و مطبوع  لازم است موادی به غذا افزوده شود تا آن را معطر،خوش رنگ و لعاب و لذیذ کند.

صادقی با اشاره به تاثیرات چاشنی غذایی در سلامت بدن، گفت: باید دقت کرد که از چاشنی ها درست استفاده شود چراکه استفاده نادرست از این مواد می تواند سلامت بدن را به خطر بیندازد .

وی گفت : متاسفانه عدم آگاهی و یا ندانستن چگونگی مصرف بسیاری از مواد ، علت به وجود آمدن بیماریها در بدن است از این رو باید مراقب بود.

وی با اشاره به خواص و موارد مصرف جوش شیرین، در بین خانواده های ایرانی گفت: جوش شیرین یکی از نمک های سدیم در ترکیب با کربنیک اسید است که  استفاده زیاده از آن در خانواده ها معمول بوده و است.

وی افزود: از جوش شیرین بیشتر در نانوایی ها و شیرینی پزی ها برای ترد و سبک کردن نان و کیک و همچنین در تهیه انواع کوکوها استفاده می شود، البته جوش شیرین دارای طبع گرم بوده و علاوه بر آشپزی خواص دارویی نیز دارد.

کارشناس و پژوهشگر گیاهان دارویی خاطرنشان کرد: نباید در استفاده از جوش شیرین زیاده روی کرد چون باعث استفراغ و کم اشتهایی در فرد شده و استفاده دراز مدت آن مانع جذب ویتامین ها در بدن می شود.

وی تصریح کرد:از جوش شیرین در درمان شوره سر،عرق پا، جوش و آفت دهان و خارش های پوستی استفاده می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.