تازه ها

پربیننده ترین

1396-07-30 10:31
کد مطلب: 72080
پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی مطرح کرد:
ترفند ساده برای افزایش خواص سبزیها!
پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل گفت: طب امروزی تأکید فراوانی به خوردن سبزیهای تازه دارد اما با توجه به مزاج سرد و گرم و خشک بودن ، مصرف آن بدون مصلح می‌تواند زمینه‌ساز بروز برخی از بیماریها شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی سبلان‌ما به نقل از بانوی کوثر، زلیخا صادقی پژوهشگر و کارشناس گیاهان دارویی در اردبیل گفت: طب امروزی تأکید فراوانی به خوردن سبزیهای تازه دارد اما با توجه به مزاج سرد و گرم و خشک بودن ، مصرف آن بدون مصلح می‌تواند زمینه‌ساز بروز برخی از بیماریها  شود.

وی گفت: سبزیها به دلیل داشتن مواد مغذی و مفید نقش بسیار موثری در سلامتی دارند و به دلیل داشتن رنگ سبز برای خون سازی و هضم غذا مفید هستند. بسیاری از سیزیها باعث فعالیت حرکات روده،هضم و جذب بهتر غذا می شوند.

کارشناس گیاهان دارویی در خصوص انواع سبزیها و خواص و مصلح آن و ترفند ساده برای افزایش خواص آنها اشاره کرد و گفت:

جعفری (گرم و خشک)

مصلح: ترشی های طبیعی ، کاسنی و بادرنجبویه

خواص: در رمان آب مروارید،ناراحتی مفاصل،آسم اسهال ، کم خونی، فشار خون بالا و رماتیسم استفاده می شود ضد نفخ و ضد بلغم است.

شنبلیله (گرم و خشک)

مصلح: انیسون،برگ اسفناج و کاسنی

خواص : مدر،اشتهاآور،ضدبلغم و ملین است در بواسیر،تقویت روده ها،تقویت کبد و مسمومیت مورد استفاده می گیرد.

گشنیز (سرد وخشک)

مصلح: سکنجبین ، زرده تخم مرغ با فلفل و نمک، آب مرغ و دارچین

خواص : مسکن صفرا و التهاب معده و برطرف کننده عطش و تشنگی است.

نعناع (گرم و خشک)

مصلح: کرفس

خواص: ضدعفونی کننده،صفرآور،ضدنفخ، خون و ضد انگل بوده در درمان دل درد ،اگزما،سرماخوردگی ، یرقان، چربی خون و تسکین اعصاب استفاده می شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
Image CAPTCHA
کاراکترهای نمایش داده شده در تصویر را وارد کنید.